Άτομα στην Πάτρα που να παίζουν μπλουζ;

Καλησπέρα, ήθελα με τη σειρά μου να ρωτήσω αν υπάρχουν άτομα στην πάτρα που να παίζουν μπλουζ.. Βρίσκομαι στην πάτρα και θα χαιρόμουν πολύ να συναντηθώ με άτομα που να αγαπούν αυτή τη μουσική, να παίξουμε μαζί, να ανταλλάξουμε γνώσεις και να περάσουμε όμορφα! και αν μπορεί να συσταθεί και κανά σχήμα θα ήταν ακόμα καλύτερα! :))

Views: 591

Reply to This

Replies to This Discussion

Καλησπέρα φίλε Ορέστη. Ονομάζομαι Κώστας και είμαι από Αθήνα. Παίζω μπλουζ ηλεκτρικό και ακουστικό εδώ και πολλά χρόνια και αυτην την περίοδο δεν έχω σχήμα. Λόγω ανεργείας επίσης διαθέτω άπλετο χρόνο. Θα μπορούσα να κατέβω στην Πάτρα να γνωριστούμε και να παίξουμε.Έχω έτοιμο ρεπερτόριο. Ίσως να μπουρούσε να γίνει κάποιο ακουστικό ντουέτο για κάποιες εμφανίσεις στην Πάτρα.Θα χαρώ να μου απαντήσεις, φιλικά , Κώστας.

Καλησπέρα και σε σένα φίλε! με συγχωρείς για την καθυστέρηση αλλά είχα διάφορα τρεξίματα τον τελευταίο καιρό και δεν είδα ότι απάντησες. Βρήκα ένα σχηματάκι εδώ στην πάτρα εντελώς τυχαία εδώ και ένα μήνα και ίσα που τα προλαβαίνω όλα.. Αλλά θα χαρώ να σε γνωρίσω όταν ξαναπεράσω από ΑΘήνα η αν καταφέρω να βρώ χρόνο στο μέλλον να είσαι σίγουρος πως θα επικοινωνήσω! Και χαίρομαι πολύ που θα είχες την διάθεση να κατέβεις Πάτρα γιατί αυτό δείχνει πραγματική αγάπη για την μουσική και το εκτιμώ πραγματικά! Ελπίζω να βρεις σύντομα κάτι καλό αν και πιστεύω πως στην Αθήνα όλο και κάτι θα βρεις αν ψαχτείς. Σου στέλνω και αίτημα φιλίας εδώ ούτως ώστε να μπορούμε να τα πούμε στο μέλλον!

Καλησπερίζω με τη σειρά μου. Είμαι ο Χρήστος, μένω στην Πάτρα και παίζω φυσαρμόνικα. Θα ήταν πολύ καλό να βρεθούμε και να γνωριστούμε μουσικά. Τηλ 6934016870.

Καλησπέρα και σε σένα φίλε Χρήστο. Προκαταβολικά θα σου πω πως είχα ξεκινήσει με ηλεκτρική και στην συνέχεια ακουστική κιθάρα αλλά στην πορεία αναπτύχθηκε μια μεγάλη αγάπη για την φυσαρμόνικα(εδώ και ένα χρόνο) οπότε σου έστειλα ήδη αίτημα φιλίας γιατί θέλω να τα πούμε με την άνεση μας και επί τη ευκαιρία να σε ρωτήσω μερικά πράγματα! επίσης το e-mail mou είναι orestis12003@yahoo.gr και το facebook mou "Orestis Tanis". Δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχω μια δουλειά οπότε αν δεν έχεις απαντήσει στις επόμενες μέρες θα σου κάνω μια κλήση στο κινητό σου τηλέφωνο! Χάρηκα και πάλι!

RSS

social media

Members

© 2020   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service