... σύντροφοι μπλουζίστες, μήπως πήγε κανείς στη συναυλία του Uli, Σαλονίκη ή Αθήνα, δεν έχει σημασία. Ήθελα ν' ακούσω εντυπώσεις, μια κι εγώ ο ΗΛΙΘΙΟΣ το διάβασα μόλις σήμερα το μεσημέρι σε μια εφημερίδα που την είχα ήδη από την Πέμπτη. Ευτυχώς τον έχω ήδη ακούσει ζωντανά μιάμιση φορά. Η μισή ήταν με τους Scorpions πέρυσι το καλοκαίρι. Όπως πολύ σωστά παρατήρησε φίλος και συμπαίκτης, με το που ανέβηκε ο Uli ήταν σα να παρακολουθείς συναυλία ωδείου όπου παίζουν οι μαθητές και μετά κάποια στιγμή ανεβαίνει κι ο δάσκαλος.
Το μόνο που λίγο με χαλάει σ' αυτόν τον άνθρωπο είναι που, στη συνέντευξή του που διάβασα, αναφέρει ουκ ολίγες φορές τις λέξεις μεταφυσική και θεός. Αλλά σε τέτοιον κιθαρισταρά συγχωρούνται πολλά πράγματα.

Views: 196

Reply to This

Replies to This Discussion

πηγα εγω στην θεσσαλονικη! το Live ηταν απιστευτο! διαρκησε 3 ωρες! επαιξε απο τον καινουριο δισκο του(ο οποιος μου αρεσε παρα πολυ) 2 electric sun(hirosima , firewind) k ολα τα αλλα scorpions! το group ηταν πολυ δεμενο. ενας τραγουδιστης μια τγραγουδιστρια drummer μπασιστας(θεος) πληκτρα κ ενας κιθαριστας που επαιζε οτι επαιζε κ ο Uli......
δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα εχασες το καλυτερο Live του Uli στην Ελλαδα.(ηταν η 4η φορα)
όχι ρε γαμώ το! και η πλάκα είναι ότι μου είχε πει κάποιος φίλος πως αναμένεται ο Uli το Νοέμβρη - αλλά δεν ήξερε κι εκείνος συγκεκριμένη ημερομηνία.
ακόμα αυτοφασκελώνομαι που το πήρα χαμπάρι κατόπιν εορτής. λές και ζω σε κανένα κορφοβούνι.
εν πάσει περιπτώσει, τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι.
πάντως κι εμένα μου άρεσε πολύ ο τελευταίος του δίσκος. γενικά μου αρέσουν οι δουλειές του. και οι προσωπικές και με τους Scorpions.

σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Eγώ δεν πήγα γιατί πλάκωσαν μαζεμένες οι jazz συναυλίες με τα ακριβά εισητήρια και έδωσα ένα σωρό λεφτά εκεί.
Τον έιχα δεί το 2004.

RSS

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service