Θα παρατηρήσετε στο δεξί μέρος κάθε σελίδας ότι υπάρχει πλέον ένα feedback tab. Αν κάνετε click εκεί θα οδηγηθείτε σε ένα νέο εργαλείο του blues.gr το οποίο φτιάχτηκε για να συγκεντρώνει (με τρόπο συμμετοχικό και κατά το δυνατόν οργανωμένο), τις προτάσεις σας για βελτίωση του site.

Βασίζεται σε μια καινούργια υπηρεσία στο Internet που λέγεται UserVoice και βρίσκεται προς το παρόν σε beta έκδοση. Τα accounts σας δεν ισχύουν εκεί οπότε αν θέλετε να ψηφίσετε υπερ μιας ιδέας θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα account.

Για αρχή πρόσθεσα τις παρατηρήσεις που μου έστειλε ένα πρώην μέλλος του blues.gr που δυσαρεστήθηκε αρκετά ώστε να σβύσει το account του. Φυσικά δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Για τον λόγο αυτό κάνω μια επιπλέον προσπάθεια (εκτός από τις δυνατότητες που ήδη έχουμε στο forum) να συγκεντρώσω παρατηρήσεις από τα μέλη και προτάσεις βελτίωσης του site που μπορούν να υλοποιηθούν.

Καθένας μπορεί να ψηφίσει υπάρχουσες ιδέες με τις 8 ψήφους που διαθέτει. Οπότε μην σπαταλάτε τις ψήφους σας σε ιδέες που δεν σας κινούν πραγματικά το ενδιαφέρον. Αν και όταν τελειώσουν οι 8 ψήφοι σας θα πρέπει να περιμένετε ώστε μια από τις ιδέες που ψηφίσατε να υλοποιηθεί ή να ακυρωθεί ώστε να σας επιστραφούν οι ψήφοι και να προτείνετε κάτι άλλο.

Σας ακούω κι ελπίζω να μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας...

Views: 203

Comment

You need to be a member of Blues.Gr to add comments!

Join Blues.Gr

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service