Πως να βάλετε ένα Blues.Gr Badge στο MySpace Profile σας.

Rating:
  • Currently 0/5 stars.

Views: 152

Comment

You need to be a member of Blues.Gr to add comments!

Join Blues.Gr

Comment by Yannis Rousochatzakis on March 27, 2008 at 12:17pm
Έφτιαξα το video αυτό για να απαντήσω στο ερώτημα: "Πως να βάλω ένα badge του blues.gr στο MySpace;"

Ειδικά για το MySpace υπάρχει ένας σωστός κι ένας λάθος τρόπος να το κάνει κανείς. Γι αυτό στο video αυτό πρώτα κάνω το λάθος για να δείτε και να καταλάβετε τι "λάθος" κάνω και μετά κάνω το σωστό. Οπότε, δείτε όλο το video για να καταλάβετε το trick.

Τι πρόβλημα υπάρχει με το MySpace;

Το MySpace για κάποιο αχαρακτήριστο λόγο έχει μπλοκάρει όλα τα links προς το Blues.Gr και τα χαρακτηρίζει ως spam. Τους έστειλα ένα κάρο μηνύματα και διαμαρτυρίες. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Εξάλλου φαίνεται και από το look του MySpace και μόνο το πόσα χρόνια πίσω είναι και πως αντιμετωπίζουν εμάς τα μέλη του. Anyway. Το θέμα είναι ότι τα links προς το Blues.Gr δεν δουλέυουν στο MySpace και δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε γι αυτό.

Οπότε τι κάνουμε; Απλά χρησιμοποιούμε την εναλλακτική διεύθυνση που διαθέτει το blues.gr και η οποίο όχι μόνο δεν είναι μπλοκαρισμένη από το myspace αλλά είναι και στο white-list τους οπότε σε στέλενει στο blues.gr χωρίς καν εκείνο το χαζό warning που θα έχετε παρατηρήσει ότι βγάζει στα περισσότερα external links.

Η κανονική διεύθυνση του blues.gr ως γνωστόν είναι η http:/blues.gr. Η εναλλακτική διεύθυνσή του είναι η http://bluesgr.ning.com. Και οι δύο σε φέρνουν στο site μας. Απλά στο MySpace δουλεύει μόνο η δεύτερη.

Σε όλα τα άλλα sites εκτός από το MySpace όπου ίσως θέλετε να βάλετε badges, δεν χρειάζετε να κάνετε αυτό το trick.

Δείτε το Video και είμαι εδώ για τυχόν άλλες απορίες.

social media

Members

© 2021   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service