EGALEO BLUES FESTIVAL(Small Blues Trap-Blues Wire)

Event Details

EGALEO BLUES FESTIVAL(Small Blues Trap-Blues Wire)

Time: September 26, 2010 all day
Location: ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΩΤΗΣ»
Street: Άλσος-ΑΙΓΑΛΕΩ (Μπαρουτάδικο)
City/Town: ΑΘΗΝΑ
Event Type: blues, festival
Organized By: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Αιγάλεω, Δημήτρης Επικούρης
Latest Activity: May 9, 2012

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

Comment Wall

Comment

RSVP for EGALEO BLUES FESTIVAL(Small Blues Trap-Blues Wire) to add comments!

Join Blues.Gr

Comment by Big Mo on May 9, 2012 at 10:11am

'Ολα καλά αλλά..... Λυπάμαι πραγματικά, σχεδόν 2 χρόνια αργότερα....

Comment by DIMITRIS EPIKOURIS on September 27, 2010 at 3:51pm
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν στο Φεστιβάλ ΜΠλουζ στο Αιγάλεω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους το στήριξαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο blues.gr
Το Φεστιβάλ είναι πλέον θεσμός μετά την λαοθάλασσα της Κυριακής. Μιλάμε για 1400 και πλέον άτομα. Το δε Σάββατο είχαμε 700 τολμηρούς που αψήφισαν τη βροχή και ήρθαν. Δυστυχώς, το Νίκο τον σταμάτησε όχι η βροχή αλλά οι άνθρωποι του δήμου μαζί με τον ηχολήπτη τον σταμάτησαν γιατί η ευθύνη αλλά και ο φόβος για ζημιές και ατυχήματα ήταν μεγάλος.
Ας περάσουμε τώρα σε κάτι άλλο. Αν και είχα με προηγούμενη ανοιχτή μου δήλωσε (εμφανίζεται λίγο πιο κάτω) οτι αυτό το φεστιβάλ ήταν μόνο η αρχή και πως σαφώς έγιναν λάθη και παραλείψεις χωρίς όμως να υπάρχει καμία απολύτως σκοπιμότητα. Επίσης προσέθεσα οτι στο επόμενο, θα φροντίσουμε να συμπεριλάβουμε ακόμη περισσότερους καλλιτέχνες (επιδιώκοντας να γίνει ένα τριήμερο φεστιβάλ). Παρ' όλα αυτά όμως έφτασαν σε μένα και το Σάββα το Συνοδινό πικρόχολα σχόλια και κουτσομπολιά των οποίων η αξιοπιστία ναι μεν αμφισβητείται (διαφορετικά θα έβαζα και τα ονόματά τους σ' αυτό το post) αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Ομολογώ πως προσωπικά κάτι τέτοιο το περίμενα. Ξεκαθάρισα πως εγώ θέτω τον εαυτό μου σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης στη διάθεση κάθε εγχειρήματος που θα προωθούσε το μπλουζ.
Το να κουτσομπολεύει κανείς, να διασπείρει ανυπόστατες φήμες και να θίγει υπολήψεις, δεν είναι ούτε πρέπον, ούτε αντρικό ούτε μπλουζ.
Αυτά για την ώρα και αν χρειαστεί θα επανέλθω.
Comment by Mark Easton on September 26, 2010 at 1:34pm
Man, you Greeks really dig the Blues! Maybe I should be thinking about coming to Greece? Someday! Keep on ROCKIN' Paul. I know I'll be seeing you in the U.S.A. real soon!
Comment by DIMITRIS EPIKOURIS on August 31, 2010 at 4:09pm
Ως ο "ηθικός αυτουργός" αυτού του φεστιβάλ, θα ήθελα να κάνω κάποιες εξομολογήσεις. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του Σάββα του Συνοδινού (www.southernrock.gr), του Γιώργου του Κοσμίδη, αδερφικού μου φίλου, αντιδήμαρχου στο Αιγάλεω και λάτρη του μπλουζ, του Θεόφιλου Βουτσινά, υπεύθυνου των πολιτιστικών του Δήμου μας αλλά και μουσικού, της κας Βασιλικής Πρεβεζάνου, γραμματέας του Θεόφιλου (ακούει τα μπλουζ από τα 15 της), αυτό το τόλμημα δεν θα είχε καμία τύχη. Αμέριστη και συμπαράσταση όλων των μουσικών με πρώτο τον Παύλο από τους SBT (δίπλα μου από τη πρώτη στιγμή-έφτιαξε τις αφίσσες, έλυσε προβλήματα που φάνταζαν αξεπέραστα), το Δημήτρη του Ιωάννου (κουβαλάει ΄προσωπικό του εξοπλισμό για να μειωθεί το κόστος μιας και τα χρήματα που διαθέτει ο Δήμος είναι πολύ λίγα), τον Ηλία Ζάϊκο,τον Νίκο Ντουνούση και όλων των παιδιών που θα συμμετάσχουν, ΤΟΛΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ελπίζοντας να σηκώσουμε το μπλουζ πιο ψηλά. Λάθη και παραλήψεις έγιναν και θα γίνουν. Το περιορισμένο κονδύλι ήταν αποτρεπτικό ώστε να προσκληθούν και πολλοί άλλοι εξίσου άξιοι και σημαντικοί μουσικοί του χώρου του μπλουζ. Υπόσχομαι όμως πως αν το εγχείρημα αυτό πετύχει, αν τα καταφέρουμε να το κάνουμε θεσμό και να το πάμε σε όλη την επικράτεια, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Το μόνο που ζητάω και το ζητάω από καρδιάς, είναι όλοι σας να κάνετε οτι μπορείτε να το στηρίξετε. Μου αρέσει να λειτουργώ σαν ο τελευταίος τροχός της αμάξης και σε αυτή τη προσπάθεια, έχοντας κομίσει μονάχα μία ιδέα που στον συγκεκριμένο δήμο λόγω ανθρώπων βρήκε πρόσφορο έδαφος απλά δηλώνω πως στάθηκα τυχερός.
Να είστε όλοι σας καλά και σας περιμένουμε να το γιορτάσουμε.
Comment by Small Blues Trap on July 28, 2010 at 12:14am


Attending (15)

Might attend (2)

Not Attending (4)

social media

Members

© 2022   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service