Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Johnny Winter @ Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Event Details

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Johnny Winter @ Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Time: March 7, 2012 to March 9, 2012
Location: Gagarin & Principal
City/Town: Αθήνα Θεσ/νίκη
Website or Map: http://www.johnnywinter.net/
Event Type: blues
Latest Activity: Mar 1, 2012

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

Ένας αληθινός θρύλος των blues επιστρέφει στην Ελλάδα! Ο Johnny Winter και η μπάντα του θα βρίσκονται στην Αθήνα (Τετάρτη, 7 Μαρτίου, Gagarin 205) και τη Θεσσαλονίκη (Παρασκευή, 9 Μαρτίου, Principal / πρώην Αποθήκη του Μύλου) για δύο ζωντανές εμφανίσεις σε δύο σπουδαίες βραδιές για τους φίλους του αληθινού rock!

Μέλος του Blues Foundation Hall Of Fame από το 2003, θεωρείται -και είναι- ένας από τους κορυφαίους κιθαρίστες όλων των εποχών. Αδελφός του, επίσης διάσημου, Edgar Winter, έχει διαγράψει μία μεγάλη πορεία εδώ και 45, και πλέον, χρόνια. Έχει ηχογραφήσει κοντά στα 20 studio άλμπουμ (πιο πρόσφατο το "Roots" του 2011) και άλλα τόσα live και compilation. To roster των συνεργασιών του περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του blues / rock στερεώματος -όπως ο Muddy Waters, o Eric Clapton, οι Allman Brothers, o Sonny Terry, o Willie Dixon, o Big Walter Horton, o James Cotton- είτε ως μουσικός, είτε ως παραγωγός.

Έχει βραβευθεί με Grammy τρεις φορές, ενώ ήταν υποψήφιος για ακόμα περισσότερες, αλλά το σπουδαιότερο βραβείο που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ο απόλυτος σεβασμός των συναδέλφων του και του κοινού που τον ακολουθεί πιστά και αδιάλειπτα.

Οι ζωντανές του εμφανίσεις είναι μοναδικές σε παλμό, ενέργεια και επικοινωνία με τους θεατές. Από τα πρώτα τζαμαρίσματα με τον Roy Head, τον Mike Bloomfield και τον Al Kooper, το Woodstock, την ταραχώδη (από τις καταχρήσεις) δεκαετία του '70, μέχρι και σήμερα, ο Johnny Winter έχει αποδείξει έμπρακτα πως οι συναυλίες του αποτελούν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ένας μουσικόφιλος.


Interview with Paul Nelson, Johnny Winter's manager and guitarist


Comment Wall

Comment

RSVP for Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Johnny Winter @ Αθήνα και Θεσσαλονίκη to add comments!

Join Blues.Gr

Attending (1)

social media

Members

© 2022   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service