Καλησπέρα από τη Στοκχόλμη!

Μετά από ένα όμορφο αλλά ανατρεπτικό καλοκαίρι, είμαι πια "στη θέση μου", έτοιμος να με βρει ο φετινός χειμώνας στην Σουηδία.

Το καλοκαίρι (αλλά και το Φθινόπωρο) ήταν τόσο γεμάτα φέτος που το μήνυμα αυτό περιμένει να γραφτεί από τέλος Αυγούστου!

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.

Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ, χάθηκα για ένα διάστημα από το προσκήνιο του site μας το καλοκαίρι. Από τις αρχές Αυγούστου αποφάσισα να κάνω μια γενναία αλλαγή για φέτος και να έρθω με την οικογένιά μου να ζήσω στην Στοκχόλμη για ένα χρόνο (και βλέπουμε). Ευτυχώς η δουλεία μου, μου πρόσφερε τις απαιτούμενες ευνοικές συνθήκες και έτσι από τις 13 Σεπτεμβρίου είμαι πλέον στην Στοκχόλμη.

Ευτυχώς βέβαια το Internet είναι παντού, οπότε, (αν και δεν θα ακούσουμε μαζί ζωντανό Blues φέτος στην Ελλάδα), θα βρισκόμαστε τακτικά online και σε ότι αφορά τη μικρή μας παρέα στο site όλα θα συνεχίσουν (ελπίζω) να κυλάνε προς το καλύτερο.

Όλο αυτό τον καιρό γίνανε διάφορα στο Blues.Gr (αν και τίποτα δεν έχω ακόμα ανακοινώσει "επίσημα"). Λογικά οι περισσότεροι τα έχετε ήδη παρατηρήσει. Είναι και πολλά άλλα που θα 'θελα να ετοιμάσουμε για την παρέα μας φέτος. Θα τα δούμε μαζί σιγά σιγά στην πορεία όλα. Πάντως με μεγάλη ικανοποίηση βλέπω το site να ζει και να μεγαλώνει σιγά σιγά χωρίς εμένα, σα χαζομπαμπάς που καμαρώνει το παιδάκι του που άρχισε περπατάει μόνο του.

Για να μην αναβάλω άλλο την επικοινωνία μου μαζί σας και να δώσω μια ευκαιρία να πούμε καλό χειμώνα, γράφω απόψε αυτό το post στο forum. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε ένα ένα από αύριο.

Καλό χειμώνα λοιπόν!

Hej då!
- rousso

Views: 59

Reply to This

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service