Κάθε σελίδα του Blues.Gr έχει ένα banner στην κορυφή της, το οποίο στήνεται με βάση κάποια από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο site ή έχει προσφέρει κάποιος για τον σκοπό αυτό.

Η φωτογραφία του banner αλλάζει περίπου μια φορά κάθε μήνα ώστε να μην κουράζει πολύ.

Στην σελίδα αυτή, έτσι για την ιστορία, κρατάμε τα παλιά banners του site και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω με αντίστροφη χρονολογική σειρά.


Μάιος 2008

Βασισμένο σε αυτή τη φωτογραφία που τράβηξε ο AkakioS στο Blues Festival 2008 που έγινε στις 19 Απριλίου στο "ΑΘΗΝΑ Live". O ενισχυτής είναι του Στέλιου Ζαφειρίου των Blues Cargo και η Strat του Βασίλη Κοτου των Texas Brothers.


Μάρτιος - Απρίλιος 2008

Βασισμένο σε φωτογραφία του Γιάννη Ρουσοχατζάκη τραβηγμένη στις 15 Μαρτίου 2008, στο Lazy, στην Αθήνα, σε live του Michael Dotson με τους Blues Cargo. Τα χέρια και η κιθάρα μποροστά είναι του Micheal Dotson. Στο βάθος παίζει μπάσο ο Δημήτρης Ιωάννου. Support στο gig έκαναν εκείνο το βράδυ οι Tube a Bassa.


Φεβρουάριος - Μάρτιος 2008

Βασισμένο σε φωτογραφία του Γιάννη Ρουσοχατζάκη που τραβήχτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2008 στο After Dark, στην Αθήνα σε live των Βlues Cargo. To χέρι και το μπάσο στο πρώτο πλάνο είναι το Δημήτρη Ιωάννου. Ο κιθαρίστας αριστερά είναι ο Στέλιος Ζαφειρίου. Σαξόφωνο παίζει ο Μπάμπης Τσιλιβίγκος (Saxy Bee). O κιθαρίστας δεξιά είναι ο Στέλιος Ζούζουλας. Πριν τους Blues Cargo του βράδυ εκείνο εμφανίστηκαν οι Blues Grandfathers.

Last updated by Yannis Rousochatzakis May 6, 2008.

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service