Σχετικά με τις αλλαγές στο Blues.Gr

Το Blues.Gr απέκτησε πρόσφατα ένα νέο χαρακτήρα. Εγκατέλειψε την παλιά πλατφόρμα πάνω στην οποία είχε στηθεί και στράφηκε σε μια πιο σύγχρονη η οποία του δίνει περισσότερα από τα χαρακτηριστικά ενός social network.

Τι απέγινε όμως το παλιό Blues.Gr και πως θα μεταφερθούν όλα τελικά στη νέα πλατφόρμα;

Την στιγμή της αλλαγής το Blues.Gr είχε 86 εγγεγραμμένα μέλη και κατά την τελευταία χρονιά το είχαν επισκεφθεί πάνω από 1000 διαφορετικοί επισκέπτες με ρυθμό επισκέψεων περίπου 150 ανά μήνα.

Πως θα γίνει η μεταφορά των χρηστών;

Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς των εγγεγραμμένων μελών στο νέο site οπότε όλα τα μέλη θα πρέπει να ξαναδημιουργήσουν το account τους την πρώτη φορά που θα επισκεφθούν το νέο Blues.Gr.

Τι θα γίνει με τα blogs και forums που υπήρχαν στο παλιό Blues.Gr;

To παλιό Blues.Gr διέθετε κάποια forums τα οποία όμως δεν παρουσίαζαν σοβαρή κίνηση, καθώς και blogs από τρεις ελληνικές μπάντες τα οποία κατά κύριο λόγο ενημερώνονταν μόνο για τα gigs τους και συνήθως αυτόματα (με RSS) καθώς και οι τρεις μπάντες είχαν δικά τους sites που συντηρούσαν.

Δεν βλέπω τον λόγο να μεταφερθούν τα posts από το παλιό forum με ελάχιστες ενδεχομένως εξαιρέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα υφιστάμενα blogs. Αν θεωρείτε ότι κάτι συγκεκριμένο πρέπει να μεταφερθεί το συζητάμε.

Πως θα ενημερωθεί το κοινό για τις αλλαγές;

Τα μέλη του παλιού Blues.Gr θα ενημερωθούν μέσω του παλιού site με e-mail για την αλλαγή. Δεν έχω στείλει ακόμα ενημερωτικό e-mail καθώς θέλω πρώτα να ετοιμάσω μερικά ακομή πράγματα στο νέο site πριν καλέσω τα παλιά μέλη.

Τι θα απογίνει το παλιό site;

Το παλιό site προς το παρόν και μέχρι να μην χρειάζεται άλλο θα διατηρηθεί στην διεύθυνση http://old.blues.gr/.

Views: 152

Comment

You need to be a member of Blues.Gr to add comments!

Join Blues.Gr

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service