Συναυλία Johnny Winter και "Down & Out"



Περιμέναμε με ανυπομονυσία την 17 Μαίου, και το ραντεβού μας ήταν στο Gagarin όπου θα εμφανιζόταν Johnny Winter(για πρώτη φορά στην Ελλάδα) και οι "Down & Out".Οι πόρτες του Gagarin είναι ακόμα κλειστές.

O κόσμος έχει κάνει μια σημαντική «ουρά» και οι πόρτες ανοίγουν τελικά στις 8:40.Ο προσέλευση του κόσμου μεγαλώνει και η διάθεση γίνεται καλύτερη, βοηθώντας σε αυτό και κάποιες μπύρες.

Το σκηνικό όπως ταιριάζει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι rock .

Η ώρα περνάει και κάνουν την εμφανισή τους στις 21:30,οι "Down & Out", τρία νέα παιδιά από το Μπραχάμι με πολύ δυναμική στο παίξιμο τους. Μας χαιρετούν, και βέβαια είναι συγκινημένοι που κάνουν το ονειρό τους πραγματικότητα. Οπως και οι ίδιοι ομολογούν, επι σκηνής «που να το φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαμε να παίζαμε support στον Johnny Winter όταν γράφαμε κομμάτια και είμαστε επηρεασμένοι από αυτόν».

O κόσμος ενθουσιάζεται από το πpώτο κιόλας κομμάτι που ήταν μόνο μουσική. Ο κιθαρίστας γιώργος αλλά και τα άλλα δύο παιδιά δίνουν τον καλύτερο ευατό τους με τον μπασίστα του γκρούπ να έχει κάνει μια πολύ καλή σκηνική παρουσία.

Περίπου στις 21:50 ένας ακόμα καλλιτέχνης εμφανίζεται στην σκηνή.Ο κιθαρίστας telecaster nick απο τους «Dustbowl» όπου και παίζουν όλοι μαζί ένα πολύ καλό κομμάτι, και τον κιθαρίστα να δίνει show παιξίματος.

Στις 22:10 σταματούν να παίζουν οι "Down & Out", και μας αφήνουν με μια πολύ όμορφη «εικόνα» για τα παιδιά αυτά που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν.

Με μια μεγάλη αναμονή έως (στις 22:45), βγαίνουν στην σκηνή ,πρώτα οι μουσικοί του Johnny Winter, και με το πρώτο instrumental κομμάτι μας απογείωσαν. Ο ντράμερ του, τον προσφωνεί και λέει να τον καλωσορίσουμε .εαν και δεν χρειάζονταν η προτροπή ολοι αμέσως φωνάζουν και τον υποδέχονται με χειροκρότημα.Σιγά σιγά εμφανίζεται στην σκηνή με το γνωστό καπέλο του και την κιθάρα του.Μας χαιρετά και αρχίζει να παίζει με τον υπέροχο δικό του τρόπο.Blues με ρυθμό άλλωτε να είναι ήρεμος και αλλωτε σε γρήγορο ρυθμό.

Ο κόσμος χειροκροτά σε κάθε κομμάτι και η ώρα φθάνει γρήγορα στις 11:50 ο Johnny Winter σηκώνεται από την καρέκλα του και κάνει μερικά βήματα προς την έξοδο της σκηνής.Ο ντράμερ μας ρωτάει ένα θέλουμε να παίξει κι άλλο και βέβαια ο κοσμος τον προτρέπει να παίξει και άλλα κομμάτια. Εκείνος ανταποκρίνεται και παίζει άλλα δύο τραγούδια . Δυστυχώς η ώρα περνά και ο Johnny Winter μας αποχαιρετά στις 12:00.

O κόσμος σιγά σιγά απομακρίνεται από το χώρο και η γεύση που μας μένει είναι «πολύ καλό αλλά λίγο» Όπως και οι φράση «να έπαιζε ΄περισσότερο αλλά και να ήταν όρθιος» Ας ελπίσουμε όλοι αυτοί οι μεγάλοι καλλιτέχνες να μας επισκέπτονται νωρίτερα





Κείμενο Σάββας Συνοδινός

Views: 191

Comment

You need to be a member of Blues.Gr to add comments!

Join Blues.Gr

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service