Φίλοι μου, τελευταία το Blues.Gr το νιώθω βαρύ και γερασμένο. Νομίζω ότι είναι η ώρα να κάνω κάτι γι αυτό διαφορετικά το βλέπω να πεθαίνει από πλήξη και αδιαφορία.

Κακά τα ψέματα, ένα site που δεν το πολυγουστάρω εγώ ο ίδιος που το 'στησα, δεν μπορεί να πάει μακρυά και μάλιστα "στον αυτόματο πιλότο".

Σκέφτομαι λοιπόν αυτή την περίοδο και αναζητώ διεξόδους. Οι διέξοδοι είναι:

α) το Blues.Gr γίνεται παρελθόν.

β) το Blues.Gr αλλάζει χέρια.

γ) το Blues.Gr αλλάζει τροπάρι.

Το να κλείσει το site δεν είναι κάτι που με ελκύει αν και οι αποτυχίες πρέπει να να αναγνωρίζονται και τα κεφάλαιά τους να κλείνουν αν θέλει κανείς να πάει παρακάτω.

Το να αλλάξει χέρια το ψηλάφισα λίγο αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάποια τέτοια διέξοδος που να μου κινεί το ενδιαφέρον.

Συνεπώς η λύση φαίνεται να είναι το να αλλάξει το Blues.Gr τροπάρι. Το πως θα γίνει αυτό δεν το ξέρω. Το ψάχνω. Κάτι θα δοκιμάσω και κάπου θα καταλήξω φαντάζομαι. Ο στόχος είναι να καταφέρω να μην νιώθω το Blues.Gr σαν βάρος και παράλληλα το Blues.Gr να έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο ύπαρξης για όλους εσάς.

Γιατί κάθομαι και τα λέω τώρα αυτά; Τα γράφω γιατί "τώρα που γυρίζει" είναι η ώρα για όποιον από εσάς έχει άποψη και ιδέες σχετικά να τις εκφράσει και για όποιον έχει μεράκι ή συμφέρον να κάνει κάτι να το κυνηγήσει.

Οι σκέψεις και προτάσεις σας λοιπόν, ευπρόσδεκτες.

Γιάννης

 

Views: 520

Comment

You need to be a member of Blues.Gr to add comments!

Join Blues.Gr

Comment by Chris Blues Saltas on November 29, 2013 at 10:12pm
Ελάτε στην παρέα μου κάθε Κυριακή από τις 19.00' έως 21.00' στις ''Blues Διαδρομές'' www.radiomax.gr
Comment by Chris Blues Saltas on November 29, 2013 at 10:02pm
Ain't nothing but ... the ... blues never die !!!
Comment by tony dollaro on October 16, 2011 at 7:34pm

ΝΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ?

Comment by Tsiamtsikas Nikolaos on October 14, 2011 at 12:04pm
Φίλε Γιάννη, δεν ξέρω ακριβώς πως νοιώθεις. Αλλά το "γερασμένο" δεν σημαίνει απαραίτητα και κακό. Το καλύτερο Blues είναι το Blues  του γέρου. Δεν ξέρω τι εννοείς ακριβώς "γερασμένο". Αν εννοείς οτι δεν υιθοετήθηκε ή δεν χρησιμοποιείται απο πολλούς, ή αν εννοείς ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες για τις οποίες φτιάχτηκε. Δεν ξέρω. Το Blues δεν είναι δα και σκυλάδικα να έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια φίλους στην Ελλάδα. Ομως αν δείς στο facebook επι παραδείγματι, υπάρχουν τουλάχιστον 4 με 5 ομάδες που αναφέρονται στο Blues με πολλούς φίλους. Τώρα, αν κουράστηκε, ή θέλεις να διαχειριστείς εμπορικά το site, αυτό είναι κάτι άλλο. Εκεί κακώς ρωτάς εμάς που το χρησιμοποιούμε, το αγαπάμε ή τους παλιότερους που μας το σύστησαν και το ανέδειξαν. Είναι απόφαση δική σου. Πάντως επίδοξοι συνεχιστές του "γερασμένου" όπως λές blues.gr υπάρχουν και είναι έτοιμοι να επωφεληθούν απο την κατάρευση του. Είναι κρίμα όμως. Ακόμη είναι κρίμα, που εγώ ο ίδιος δεν έχω ούτε τις τεχνικές γνώσεις, ούτε τα χρήματα (γιατί χρόνο θα έβρισκα ο κόσμος να χαλάσει) να το οδηγήσω. Εύχομαι οτι καλύτερο και παρακαλώ, αν μπορώ να βοηθήξσω σε οτιδήποτε, είμαι πάντα στη διάθεση σου...Α, και κάτι άλλο. Το Blues.gr  είναι πεδίο έντονου ανταγωνισμού ανάμεσα στις μπάντες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα κι αυτός ο ανταγωνισμός κάνει τελικώς πολύ καλό  στο Blues, σφού ολοένα και περισσότερα μαγαζιά βάζουν μπάντες για live, παρά την κρίση. Ευχαριστώ.
Comment by Michael Limnios Blues Network on October 11, 2011 at 3:18am
Φίλε Γιάννη, θα συμφωνήσω με το σχόλιο του D.S, που εκφράζει και την δική μου άποψη. Νομίζω ότι χρειάζεται μία πιο προσωπική και κατ' ιδίαν συζήτηση...άλλωστε μιλάμε για το blues και αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι η "αμεσότητά" του.
Comment by Drummatic Style on October 10, 2011 at 5:34pm

Γιάννη,τραβάς μεγάλη μοναξιά και σε καταλαβαίνω,το ζήτημα είναι οτι όλοι περνάμε δύσκολα και νιώθουμε να μας γερνάνε, πολύ πιο γρήγορα απ'ό,τι μας αξίζει.Δεν πιστεύω οτι γέρασε το Blues.gr,οτι κουράστηκε έτσι όπως είναι τώρα ίσως ναί,στατικό κι αργοκίνητο.Συμφωνώ οτι πρέπει να μετασχηματισθεί και ν'αλλάξει, σε κάτι πιό ενεργητικό και με παρεμβατικό ρόλο ίσως, στα μουσικά τεκταινόμενα αλλά φίλε μου, εσύ είσαι αλλού εμείς αλλού και δεν φτάνει απ'ό,τι φαίνεται, μόνο, η αγαπημένη μας μουσική, για να μας εμψυχώσει.Σκέψεις υπάρχουν και ιδέες πιστεύω,αυτό που λείπει είναι ίσως, η φλόγα για προσπάθεια και συνενόηση.Επίσης φίλε μου Ρούσσο, καλό το διαδίκτυο αλλά για μια τέτοια κουβέντα μάλλον χρειάζεται, να βρεθούμε όσοι ενδιαφέρονται κατ'ιδίαν και όχι μόνον μια φορά αλλά ίσως πολύ περισσότερες.

Sorry άν σε κάποια σημεία φαντάζω απόλυτος αλλά εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη κι ας χρησιμοποιώ κάπου-κάπου ά πληθυντικό πρόσωπο.

social media

Members

© 2022   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service