Louisiana Red &Blues Wire Live στην Τρίπολη (Νew!)

Οι εκπομπές της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91.5 fm stereo, Crossroads (κάθε Δευτέρα 8-9), Timemachine (κάθε Παρασκευη 9-11) και Cosmic Junkshop (κάθε Τρίτη 8-9 ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και το Εν' Χορδαίς Live, διοργανώνουν τη Τετάρτη 26 Μαρτίου μουσική εκδήλωση με το Θρύλο των Βlues, Louisiana Red. Μαζί του οι Blues Wire, από τη Θεσσαλονίκη με δυο νέα μέλη στη σύνθεσή τους, πιο ηλεκτρικοί από ποτέ.

‘Ωρα έναρξης 22:00. Είσοδος : 15 Ευρω, Φοιτητικό 10 Ευρώ. Εισητήρια προπωλόυνται

Views: 258

Comment

You need to be a member of Blues.Gr to add comments!

Join Blues.Gr

Comment by panos_m on March 29, 2008 at 1:14am
Συναυλία μερος πρώτο
Ήταν μια πολύ σημαντική μουσική βραδία για τα δεδομένα μιας μικρής πόλης σαν τη δική μας τόσο για τους φίλους της Blues μουσικής όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Από οργανωτικής απόψεως οφείλω να ομολογήσω ότι μαζί με τα παιδία από το Δημοτικό ραδιόφωνο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κυλήσει η βραδία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πράγμα και το οποίο καταφέραμε.
Η συναυλία ξεκίνησε περίπου στις 11 το βράδυ. Ο Louisiana Red ήταν σε μεγάλα κέφια και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι όντως είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους θρύλους της Blues μουσικής. Το παίξιμό του, ό τρόπος που τραγούδαγε, το feeling έβγαζε ήταν εκπληκτικό. Οι Blues Wire που τον συνόδευαν έδειξαν ότι δικαίως θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα Blues συγκροτήματα της Ευρώπης.
Η παρουσία του κόσμου (παρόλες τις δυσκολίες πχ καθημερινή, είχε ποδόσφαιρο) ήταν ικανοποιητική, και το κοινό της πόλης αγκάλιασε τον καλλιτέχνη σχεδόν από την πρώτη στιγμή με τον ενθουσιασμό να ανέβαίνει με το πέρασμα της βραδιάς και να κορυφωνεται προς το τέλος, μιάς συναυλίας που κράτησε περίπου 3 ώρες! (Ο Red σχεδόν δεν ήθελε να κατέβει από την σκηνή)
Σε γενικές γραμμές όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι -κοινό και καλλιτέχνες- και αυτό το live σίγουρα θα συζητηθεί για αρκετό καιρό στην πόλη μας.
Αυτά ως μια πρώτη, γενική εικόνα.

Comment by Yannis Rousochatzakis on March 28, 2008 at 12:04am
Πως πήγε το live Πάνο; Δε μας είπες! Έχεις καμιά φώτο; Συνέντευξη του Red ίσως; Για πες...

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service