Οι εκπομπές της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91.5 fm Crossroads-Timemachine-Cosmic Junkshop-History of Rock παρουσιάζουν: Τους θρύλικους Iron Butterfly την Δευτέρα 19 Μαίου στην Τρίπολη.
Οι Iron Butterfly από τους πρώτους διδάξαντες του "σκληρού ήχου", δημιουργήθηκαν στο San Diego CA το1966 και αποτελούν ένα από τα πλεόν γνωστά Hard Rock- Psycedelic συγκροτήματα των 60ies, με σήμα κατατεθέν το κομματι In-A-Gadda-Da-Vida (1968).
Opening Act: Fygokentros Blues Band

Τιμή Εισητηρίου 20 Eυρώ, Φοιτιτικό 15 Ευρώ . Ώρα Έναρξης 10:00 μ.μ

Views: 277

Comment

You need to be a member of Blues.Gr to add comments!

Join Blues.Gr

Comment by panos_m on May 23, 2008 at 11:51am
Ποιος το περίμενε ότι κάποια στιγμή σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, θα βλέπαμε ένα από τα θρυλικότερα συγκροτήματα των 60's.
Στις 19-5-08 λοιπόν η πόλη παρακολουθήσε ίσως το καλύτερο live που έχει γίνει ποτέ στην Τρίπολη.
Οι Iron Butterfly με 2 από τα αρχικά τους μέλη (ήταν στην αρχική σύνθεση της μπάντας που έγραψε ιστορία με το κομμάτι In-A-Gadda-Da-Vida), έπαιξαν για ένα σχετικά μικρό, για τα δεδομένα τους, αλλά ενθουσιώδες ακροατήριο που δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Υπήρξαν και πολλέςσυγκινιτικές στιγμές ειδικά στις εκτελέσεις των κομματιών Time of our Lives και Butterfly Bleu (όπου ένωσαν των Ηeavy psychedelic ήχο τους με Blues φόρμες, σε μια εκτέλεση γύρω στα 10 λεπτά). Αποκορύφωμα δε υπήρξε η 18λεπτη εκτέλεση του Ιn-A-Gadda-Da-Vida.....
Αν και η διάρκεια του live δεν ξεπέρασε τα 80 λεπτά αφήνοντάς μας λίγο με την αίσθηση του "θα θελά λίγο ακόμα, για μένα" δεν θυμάμαι να έχω δει μαζεμένα τόσα ευτυχισμένα πρόσωπα συμπολιτών μου -και όχι μόνο- .
Πραγματικά άξιζε τον κόπο....
Σύνθεση
Lee Dorman - Bass Guitar / Vocals
Ron Bushi - Drums
Charlie Marinkovitch - Guitar / Vocals
Martin Gerswitch - Piano / Hammond Organ / Vocals

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service