Welcome to Studio 25: The House of Local Blues, Jazz, Rock Scene

Στο κέντρο του Περιστερίου, στην Αθήνα, σ' έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δημιουργήθηκε το STAGE 25, θέλοντας να παρουσιάζει συγκροτήματα από την εγχώρια σκηνή του Blues, Garage, Alternative, Rock αλλά και της Jazz.

 

Τον συντονισμό των Live κάνει ο Νίκος Καρέλλος, ιδιοκτήτης του " Blues Club" στους Αμπελόκηπους, συνεργαζόμενος με μουσικούς όπως οι Small Blues Trap, Ανδρέας Γκομόζιας & Blues Revenge, Mickey Pantelous,HiRollers, Outsiders, Hot Organic Trio καθώς και με νέα ονόματα, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δουλειές τους.

 

 

 

Στο STAGE 25 δίνεται περισσότερη προσοχή στον "φιλικό" ήχο που απαιτούν μουσικές τάσεις όπως τα Blues και η Jazz. Ενvαλακτικό Rock αλλά και Garage ήχος θα έχουν το μερίδιο τους, με ονόματα όπως οι Ducky Boys και οι Outsiders.


Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου με τους HiRollers όπου θα μας κάνουν να χορέψουμε στους ρυθμούς των Jump Blues και Jive. Το πρόγραμμα θ'ανοίξουν οι Rosewood Brothers συνδυάζοντας τα blues του Muddy Waters, με την Soul των Sly and the Family Stone, αλλά και την γλυκιά αυθεντικότητα του J.J. Cale. Η πόρτα θ'ανοίγει στις 22:00 και οι συναυλίες θα ξεκινάνε στις 23:30. Η είσοδος θα κοστίζει 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί, ενώ θα υπάρχει μία επιβάρυνση 2 ευρώ για ποτό ή κοκτέηλ.

 

Το STAGE 25 ξεκινά αρχικά μόνο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με σκοπό αργότερα να παραμείνει ανοιχτό περισσότερες ημέρες τις εβδομάδας, με Dj sets, παρουσιάσεις ερασιτεχνικών συγκροτημάτων και events. Την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του θα εμφανιστούν : Παρασκευή 28/10 οι Small Blues Trap παίζοντας Big City Blues και το Σαββάτο 29/10 οι Take the Money and Run με Swing & Jazzy Blues.

S T A G E 25

ΑΙΣΧΥΛΟΥ 25, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ    ΤΗΛ: 210 5714785

 

 


 

Views: 495

Comments are closed for this blog post

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service