Panos_m's Blog (4)

6th TRIPolis ROCK FESTIVAL





H TimeMachine, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και το Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης του Δήμου Τρίπολης σας προσκαλούν στο 6ο TRIPolis Rock Festival, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου στο θέατρο Αλσους Αγ. Γεωργίου.

Το Σάββατο θα εμφανιστούν οι Frantic V (five) από την Θεσσαλονίκη, οι Meanie Geanies από την Αθήνα, οι Strange Fruit από την Τρίπολη και οι Zero επίσης από την Τρίπολη.

Την Κυριακή θα εμφανιστούν οι Θρυλικοί… Continue

Added by panos_m on July 18, 2009 at 12:30pm — 1 Comment

5th TRIPolis Rock Festival

p style="text-align: left;">

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 91.5 FM ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ

στο

“5th TRIPolis Rock Festival”

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και το Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης σας προσκαλούν στο 5ο TRIPolis Rock Festival της πόλης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιουλίου, στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου.

Φέτος το φεστιβάλ μας γίνεται διεθνές, αφού θα εμφανιστούν συγκροτήματα από τη Γερμανία και την Ιταλία, τα οποία…

Continue

Added by panos_m on June 13, 2008 at 8:00pm — 1 Comment

Iron Butterffy Live at Tripoli



Οι εκπομπές της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91.5 fm Crossroads-Timemachine-Cosmic Junkshop-History of Rock παρουσιάζουν: Τους θρύλικους Iron Butterfly την Δευτέρα 19 Μαίου στην Τρίπολη.

Οι Iron Butterfly από τους πρώτους διδάξαντες του "σκληρού ήχου", δημιουργήθηκαν στο San Diego CA το1966 και αποτελούν ένα από τα πλεόν γνωστά Hard Rock- Psycedelic συγκροτήματα των 60ies, με σήμα κατατεθέν το κομματι… Continue

Added by panos_m on April 16, 2008 at 12:25am — 2 Comments

Louisiana Red &Blues Wire Live στην Τρίπολη (Νew!)

Οι εκπομπές της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91.5 fm stereo, Crossroads (κάθε Δευτέρα 8-9), Timemachine (κάθε Παρασκευη 9-11) και Cosmic Junkshop (κάθε Τρίτη 8-9 ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και το Εν' Χορδαίς Live, διοργανώνουν τη Τετάρτη 26 Μαρτίου μουσική εκδήλωση με το Θρύλο των Βlues, Louisiana Red. Μαζί του οι Blues Wire, από τη Θεσσαλονίκη με δυο νέα μέλη στη σύνθεσή τους, πιο ηλεκτρικοί από… Continue

Added by panos_m on March 8, 2008 at 8:00pm — 3 Comments

social media

Members

© 2024   Created by Michael Limnios Blues Network.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service