Sort by:
Discussions | Replies | Latest Activity |
---|---|---|
οταν ακουω blues...η ψυχη πεταει ταξιδευειω μεσα μου και ανακαλυπτω εμενα τη μουσική περιτο να μιλα κανεις για αυτα στις μερες μας περιτο να μιλα κανεις οταν… Started by Nasos |
1 |
Mar 17, 2009 Reply by Drummatic Style |
Why blues?Why blues? Music is a sensation. It can change your mood, transform your feelings, bring you to another dimension. It is a drug. You can g… Started by bluesman.gr |
0 | Feb 27, 2009 |
Πως πήγε η πρώτη online συνάντηση των μελών του Blues.GrΈγινε χθες, Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, η πρώτη συνάντηση των μελών του Blues.Gr. Νομίζω ότι πέρα από την καλή παρέα και τη συζήτηση που κάναμε… Started by Yannis Rousochatzakis |
0 | Feb 3, 2009 |
I'm looking for a booking agentI'm looking for a booking agent who could arrange concerts in Athens and perhaps Thessaloniki for acoustic folk, blues and jazz guitarists… Started by Keith Ambridge |
3 |
Jan 27, 2009 Reply by DIMITRIS EPIKOURIS |
Ο Ηχος κ ο τροπος αποδοσης των Blues....Πολλές φορές έχουμε ακούσει ένα δίσκο η έχουμε δει κάποιο Live (για Blues μιλάω εννοείται) κ παρά τις ικανότητες των μουσικών κάτι μας έχει… Started by bluezlick |
14 |
Jan 19, 2009 Reply by George "Whiskey" Stefanakis |
Hej från Stockholm!Καλησπέρα από τη Στοκχόλμη! Μετά από ένα όμορφο αλλά ανατρεπτικό καλοκαίρι, είμαι πια "στη θέση μου", έτοιμος να με βρει ο φετινός χειμώνα… Started by Yannis Rousochatzakis |
0 | Oct 14, 2008 |
GOODBYE BO DIDDLEYΟ Bo Diddley άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Ιουνίου σε ηλικία 79 ετών. GOODBYE BO DIDDLEY! Η δισκογραφία του: Bo Diddley (1958) G… Started by Small Blues Trap |
1 |
Jun 8, 2008 Reply by bluezlick |
Πρόσκληση για ξενύχτηδεςΑν ξενυχτάτε ως αργά όπως ο υποφαινόμενος, ελάτε στο www.paltalk.com όπου κάθε βράδυ μαζευόμαστε σε Αμερικανικά Blues δωμάτια, βάζουμε και… Started by Giorgos |
0 | Apr 8, 2008 |
© 2024 Created by Music Network by Michael Limnios. Powered by